Hoe gaat een virtuele maagband in zijn werk?

 

De virtuele maagband is bedoeld voor iedereen met een BMI van boven de 30 of 10 kg overgewicht. Voor allen die hun gewicht meer onder controle willen krijgen, zijn er andere sessies met directe hypnose beschikbaar. Voor alles op het gebied van gewichtscontrole geldt dat ik je de handvatten bied en dat je zelf de wil moet hebben. Het gaat makkelijker met mijn hulp maar je moet er zelf ook wat voor doen.

 

De virtuele maagband wordt gemiddeld in drie sessies geplaatst. De eerste sessie is de intake en uitleg over hetgeen er gaat gebeuren. Daarbij pakken we het probleem aan wat er voor zorgt dat het overgewicht is ontstaan.

 

In de tweede sessie wordt de virtuele maagband geplaatst, daarna ontvang je een geluidsbestand waarbij er de verwachting is dat je die na de sessie dagelijks gaat luisteren. Daarnaast ontvang je 8 gouden leefregels die ervoor zorgen dat de maagband zijn werk goed kan doen.

 

In de derde sessie gaan we kijken of de maagband nog bijgesteld moet worden en leer ik je hoe je dat voortaan zelf kan doen. Na deze sessie krijg je nog een opname mee om thuis te beluisteren. 


Gewichtscontrole

 

Je bewustzijn wil echt wel afvallen, je probeert er dan ook van alles aan te doen, maar jouw onderbewustzijn denkt daar nu nog anders over!                                                                                    

Je hebt jezelf ooit geleerd dat je gaat eten als je emotioneel bent, of dat je geen eten weg kan gooien, dat eten troost biedt enz.

Doordat je dat gedrag bleef herhalen is je onderbewustzijn het gaan zien als iets dat goed voor jou is. Ze neemt je het werk uit handen door ervoor te zorgen dat jij, zonder dat je er bij na hoeft te denken,  dit gedrag blijft behouden.

Samen bekijken we wat de reden van jouw overgewicht is, en dragen dan, met directe hypnose, jouw onderbewustzijn namens jou op om daar mee te stoppen! We geven het als het ware een andere taak: ervoor zorgen dat je op een gezond gewicht gaat komen. En jouw onderbewustzijn gaat er alles aan doen om dat doel te bereiken!  Je zult bijvoorbeeld vanzelf minder trek hebben, je eetgewoonten veranderen of meer gaan bewegen, je spijsvertering of schildklierwerking kan gaan veranderen. Het kan van persoon tot persoon verschillen, maar het doel blijft hetzelfde: op een zo gezond en snel mogelijke manier naar dat gezonde gewicht komen en erop blijven!

En natuurlijk zul je er zelf ook wat voor moeten doen … en laten … maar als je bewustzijn en onderbewustzijn op één lijn zitten, gaat dat allemaal bijna als vanzelf!

Meestal voldoen 2 tot 3 sessies voor een goed resultaat, maar dat kan uiteraard van persoon tot persoon verschillen.