Over Nelleke en haar passie voor Hypnotherapie 

De basis van Nelleke is dat zij van jongs af aan al andere mensen graag heeft willen helpen. Zij is als persoon open en transparant, laagdrempelig en ze creëert een omgeving waarin je je snel veilig en vertrouwd voelt. In deze veilige en vertrouwde omgeving zorgt Nelleke ervoor dat jij je gehoord, begrepen voelt en dat je geholpen wordt. Deze basishouding heeft er onder andere ook voor gezorgd dat ze opgeleid is tot verpleegkundige. In haar rol als verpleegkundige heeft ze directe zorg geleverd aan verstandelijk gehandicapten, bejaarden met dementie en andere direct hulpbehoevenden. Na een studie bedrijfskunde is ze leidinggevende geworden waarbij de zorg voor haar personeelsleden bovenaan het lijstje stond. Mensen begeleiden en ervoor zorgen dat zij een gelukkig leven leiden en dat medewerkers het beste uit zichzelf halen.

Nelleke is opgegroeid in een gezin waar het zorgen voor anderen hoog in het vaandel stond. Als je goed voor de ander wil zorgen, dan is het lezen van de vragen en behoeften van de ander een belangrijke kwaliteit. Het leven is één grote zoektocht naar jezelf, waarbij iedereen de hobbels tegen komt die overwonnen moeten worden. Bij het nemen van haar hobbels heeft Nelleke altijd het heft in eigen handen genomen en ook de krachten van de gedachten ontdekt. Je kunt enorm veel bereiken als je de kracht van je eigen gedachten kent en deze ook nog eens kunt sturen. Deze overtuiging heeft er uiteindelijk toe geleid dat Nelleke de opleiding tot hypnotherapeute heeft gevolgd. Niet alle gedachten heb je onder controle of ben je jezelf van bewust. Hier komt de kracht van hypnose om de hoek kijken. Door patronen en gedachten in je onderbewuste positief aan te passen kun je je leven een stuk leuker en aangenamer maken. Het heeft Nelleke in ieder geval een stuk verder geholpen in haar leven.

Het meest fantastische aan hypnose vindt Nelleke dat ze in een paar sessies de levens van mensen volledig ten goede kan veranderen. Patronen kunnen doorbroken worden, levens een andere wending gegeven worden en je kunt je levensweg voortzetten in het door jou gekozen pad. Niet gehinderd door oude overtuigingen en ervaringen die je tot nu toe tegenhielden om de beste versie van jezelf te worden. Door je onderbewustzijn op te schonen, vervelende ervaringen uit het verleden en niet helpende overtuigingen fundamenteel aan te pakken, gaat je leven er een stuk leuker uit zien.

Haar passie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om de beste versie van zichzelf te worden en het leven te laten leiden zoals zij dat willen. 


Toepassingen hypnotherapie


  • Gewichtsverlies, met en zonder het plaatsen van een virtuele maagband (uitleg)
  • Suikerverslaving 
  • Regressietherapie (uitleg)
  • Stress
  • Angsten, bijvoorbeeld examens, faal etc.) 
  • Nagelbijten
  • Slapen
  • Hooikoorts
  • Als je nog andere vragen hebt, kan daar altijd contact over zijn